Luahan Hati Wanita....


Sensitif
** Bukan bermaksud suka merajuk...tapi hanya ingin bermanja dan mendapatkan perhatian.

Cerewet
** Bukan bermaksud FUSSY tak tentu hala, kadang2 ingn LELAKI mengikut kata-katanya sekali sekala. itupun tak blh ke????
Halus
** Ibarat sehelai sutera, cantik, mulus, lembut dan mudah tercarik dan terkoyak. Walaupun seorang wanita memaafkan seseorang yang lain atas sebab kesalahan, biasanya WANITA akan ingat kesalahan tersebut untuk disimpan jadi pengajaran. bukannya DENDAM ek....
Ikhlas
** Ikhlas seorang wanita tak perlu diragui.

Korban
** WANITA sanggup berkorban apa saja untuk seseorang yang amat disayangi, termasuk ibu bapa, anak2 dan suami. WANITA amat tabah.
Prihatin
** Sentiasa memerhatikan keadaan dalam diam.

Manja
** Walaupun dia adalah seorang WANITA yg pandai berdikari, naluri seorang wanita masih lagi tetap seorang wanita. Suka bermanja bukan hanya kepada insan yang bernama LELAKI, namun juga sesama kaum.

Ego
** WANITA terlalu sayangkan kekasihnya sanggup menolak ketepi EGOnya apabila bersemuka dengan yang dicintai.

Cinta
** Cinta pertama bg wanita adalah yang paling dalam dan tulus.

Seks
** seks bukanlah segala-galanya buat WANITA kerana WANITA diciptakan dengan 9 nafsu dan satu akal. Nafsu yang banyak tidak tertumpu kepada satu saja. LELAKI pula dijadikan 9 akal dan satu nafsu. Fungsi lelaki adalah membimbing WANITA dan bukan menghanyutkannya.


""Peranan LELAKI dalam kehidupan WANITA adalah sebagai pelindung dan bukan sebagai pemusnah. WANITA diciptakan oleh allahswt dari tulang rusuk kiri dan untuk dipeluk dan dimanja, bukan untuk dikasari. Maka LELAKI haruslah memahami HATI dan PERASAAN WANITA""


0 comments:

Post a Comment