kEnApA aKu pErLu RaSa mArAh.???


Kenapa ek..???
Sejak kebelakangan nie aku asyik nak marah jer...
Ada saja benda yg boleh mendatangkan marah aku nie....
Dan ada jugak orang yang suka buat aku marah..
aarrrrggghhh... geramnya aku....
Kenapa mereka dan keluarga mereka suka menyusahkan aku....
Kalaulah aku boleh maki hamun depan muka ko....
Legalah hati aku nie...tp tak boleh..
Disebabkan hormatlah aku maki hamun dalam hati jer...
Bedosa tak aku????? maki2 org..tp dlm hati laa...
Disebabkan terlalu nak marah...
aku rasa macam nk nangis pun ada...
aaahhhhh...jiwa kacau betol...
sapa yang boleh tolong akuuu...????
tension betol2 tesion.....
aku pasti BB pun tension jugak....
mula2 aku yang sabarkan dia...
last2 aku yang tak sabar....
Sabar SW..... sabar...
Sabar tu kan separuh daripada IMAN..

3 comments:

TiKa LEh said...

marah je balik..hehehhe

ainhamzah said...

mrh itu normal rasanya...
^^
kalo tgh berdiri blh duduk untuk krgkan perasaan tuh..
kalo duduk blh baring..
kalo baring blh tito.. haha
^^ wudu'
salam ziarah ye

mR.yaZoO® said...

sabar2.. kawal perasaan tu, mybe nak period kot, hehehe , joke :)

Post a Comment