Raya 2010 @ Bachok

Assalamualaikum Semua..
Agak lama SW tak update Blog.. terlalu lama kan..menjengah pun bila sempat jer... dah bersawang dah.. Bukan tak ada masa tapi semenjak dua menjak nie.. Mood memang tak ada..BW pun terus tinggal.. ermmm..tak tahu kenapa. Mula2 ada terfikir jugak nak tutup terus blog nie..tapi rasa sayang pulak sebab boleh dikatakan ramai yang dah kenali SW...itu dulu laa...sekarang bila dah tak update, mesti korang semua dah lupa siapa SW..hehehe. agak-agaknya lah.. 

Ermmm...SW tak nak tulis panjang2 sebab SW hanya nak berkongsi pic raya ngan korang semua... nak menulis pun rasa kekok...sebab dah lama tinggal.. kekadang tu rasa macam baru buat blog la pulak.. apapun pada yang sudi jengah rumah SW yang dah bersawang nie terima kasih banyak-banyak sebab masih ingat lagi kat SW di sini..hehehe. Pada yang tak datang tu SW faham...yalah datang buat apa kan sebab tuan rumah pun tak ada..betul tak???  jom layan pic2 yang tak seberapa menarik kat bawah nie... :-)

SW n Sis
@ pantai irama

Adik-Adik

8 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

lamanya tak update, rindu pulak :)

snow white said...

@Ieda Al-Habsyi hehehe..tu la pasal. SW pun rindu korang semua. :)

Myzul said...

salam..lamo tak dengar khabar..

zulkbo said...

Salam bertandang lagi..
moga sihat selalu orang
di sini..di berkati Allah
jua hendaknya..
amboiii..lama menghilang?

gdoupt_monster71 said...

keluarga bahagia ....sw...bz ye?...selamat blogging kembali

aleen aiden said...

eh2,mane 1 tuan punye blog nih.hu3

a n a s t a s y e a said...

Wah .. bestnya dapat pergi pantai. Boleh relak². Anastasyea pun dah lama tak pergi pantai. Mungkin cuti nie nak ajak en.abg pergi jalan² kat sana.

johan adam said...

anak makcik comei

Post a Comment