Snow White Balik KG


Salam semua.. Snow White masih di sini.. mesti korang semua heran dan tertanya-tanya..kemana hilangnya SNOW WHITE.... panjang ceritanya sekiranya snow white nak cerita...so snow white pendekkan cerita.. yang sebenarnya snow white sihat dan tiap-tiap hari buka belog...hahaha jangan marah.. :-) Yang sebenarnya selepas apa yang berlaku, Snow White jadi malas dan tak ada mood untuk BW...tak tahu kenapa... mood hilang dah satu hal..kerja kat ofis pulak bertimbun-timbun..dengan mana kursus lagi..manalah snow white sempat nak BW...pastu tiap-tiap malam over time....huhuhu..penat bangat. :-) Snow White harap korang faham situasi Snow White.. tima kasih. :-)

Oppsss...sebelum Snow White terlupa...Snow white akan bercuti BW selama dua minggu kerana Snow white nak balik kampung di Kelantan.. tenet tak ada di kg. so SW nak berehat puas2 tanpa gangguan dari tenet..hahaha.. best giler, bukan selalu ada peluang cuti panjang mcm nie... bila cuti panjang KG lah destinasi pertamaku...nak tahu kenapa? Time balik kampung la boleh jumpa parents dan adik-beradik. Ibubapa mana yang tak suka kalau anak mereka balik bercuti dari jauh kan? Boleh la buat apa-apa aktiviti kekeluargaan dan boleh gak aku n adik-beradik pergi jalan kat merata tempat.. apa lagi Shooping la..Tapi kali nie SW balik kerana ADIK SW nak kahwin...first dapat adik ipar..seronok tau.. nanti korang tolong doakan semoga SW selamat pergi dan balik... oklah..thanks semua. jika korang datang ke belong SW nie..jangan lupa tinggalkan jejak yer...nanti bila dah abis bercuti SW akan datang ke rumah korang semua..Bye...MISS U ALL...hehehe :-)

13 comments:

ARIFFDA said...

selamat bercuti..hati2 dijlnraya :)

RON said...

miss u 2 snow white..hehe

Faheem Jr said...

selamat pergi selamat kembali ye SW...

snow white said...

ARRIFFDA : Thanks.. :-)

RON : Miss u to...hahaha

Faheem Jr : tima kasih Faheem... jom ikut auntie balik kampung..ajak mama sekali.. hehehe :-)

ASSOYFINGER67 said...

salam...ingat mak tiri kao bagi makan epal beracun...huhu...takpe nanti Budak Jahat tu selamatkan kau..

snow white said...

ASSOYFINGER67 : mau mak tiri bg mkn epal beracun..aku nak buat entri ni mana sempat... hahahaha..tau tak pa... :-)

ZilaJai said...

aiiyaaa!!! jgn blk lg! tgu dulu dong! kata mau seiring dan sejalan! 12hb ni pg2 buta kita gerak sama2...wokeh??!!

snow white said...

ZilaJai : Jadi ke balik sama2.. yahoooo..seronoknya.. kalau korang semua nk tahu.. kalau tak ada my sis nie..sunyi la rumah kami..hehehe

ZilaJai said...

blk kg...wohoho blk kg!!!!

ASSOYFINGER67 said...

kerana korang bakar semangat aku...arie nie aku MC dan blah balik kg......sayang korang bertige haha

ZilaJai said...

yeehaaa!!! bagus bro! semangat2!! kami pn lup u bery much!!! hehehe

Idda Hashim said...

Bestnye dh blk KG, akak kena tunggu september baru balik..Dpt ke kita jumpa nanti?? Tu ari nye gift pun x sempat nak antar, inshaAllah blk kali ni akak antar ye..sori n tungguuuuu

nuriz said...

amboii laju bawak keta tu hehe

Post a Comment