Apa Salah Snow White??


Assalamualaikum semua... 
Sebelum Snow white menulis lebih panjang lagi...first sekali snow white nak minta maaf jika ada yang terasa dengan penulisan snow white nie..Disini Snow white ingin meluahkan apa yang terbuku dihati..yang Snow white rasa tak boleh pendam..geram, marah dan sakit hati pun ada bila snow white tahu ada orang yang cuba aniayai Snow white... maybe insan tu cemburu or marah kat Snow white kot..lebih kurang macam tu lah...

Snow white nak tanya korang semua...apa perasaan korang bila ada insan yang tak bertanggungjawap guna URL korang dan NAMA korang..pastu siap pergi ke blog orang kutuk2 orang... apa perasaan korang???  eeeerrgghhh...mesti geram kan.. contoh kelakuan insan yang tak bertanggungjawap ni buat, guna URL snow white : ( f.u.c.k u!!!!! ). teruk kan.. marah tak korang bila Snow white pergi ke blog korang cakap macam tu?mesti korang cop Snow white seolah-olah tak bermoral kan??? gila dan sewel pun mungkin korang boleh cop jugak!!!! hehehe..

Snow white buat entri nie..bukannya nak marah-marah orang..cuma Snow white buat entri nie kerana Snow White nak minta maaf pada korang semua dan pada insan yang pernah aniaya Snow white tu.. maaf jika Snow white pernah terkasar bahasa dan ampun jika Snow white ada buat silap yang Snow white tak sedar... maaf sekali lagi.. tujuan sebenar Snow white Berblogging nie adalah untuk mencari kawan bukan untuk mencari musuh... 

Apalah yang ada pada Snow white yang boleh buat orang jeles dan dengki sangat dengan Snow white??..nak kata blog Snow white cantik?? hehehe..Snow white rasa tak sebab dalam seminggu 10 kali Snow white tukar header..sebab header Snow white buruk sangat..hehehe. pengakuan ikhlas.. so apa yang buat insan tu cemburu??? maybe jugak kan Snow white ada buat silap..so Snow white harap berterus teranglah dengan Snow white jika ada yang tak puas hati dan tegurlah jika Snow white ada buat silap.. jangan buat Snow white macam nie dan dalam kepala Snow white penuh dengan pertanyaan..APA SALAH SNOW WHITE?...sekian saja luahan hatiku!!!

69 comments:

eikasyaza said...

snow white, kengkdg diorg xguna url kita..diorg guna nickname then guna url diorg cm msmoney, dapat wang, youthsays n mcm2.. geram btol..ape slhnye kalo mntk tolong klik je...mesti kite klik lah..

zulkbo said...

salam..
ada ke jadi begini?
siapa la gamaknya?
cemburu la tu..
mungkin kerana anda cantik
bersabar la yek..?
moga Allah menghukum
manusia yang busuk hati tu..

dotblogspotdotkom said...

nih la dia antara jenayah cyber.... ntah apa gile nye org yg buat mcm tu...

agaknye dia suka kat kamu... tp dia malu nak btau... lps tu org tu buat jahat kat kamu... huhuhu

snow white said...

@eikasyaza betol2...menyampah pun ada kan.. :-) kalau nk minta kita klik ckp jer la...tak salah tolong menolong kan..:-)

snow white said...

@zulkbo ada laa...kalau tak...tak kan nk jadi cam nie... harap2 korang tak kan terkena lepas nie...mana ada cantik..org lain lagi lawa dan cantik.. maybe snow white pernah ada buat silap kot..hehehe

padin said...

Apa salah snow white ek? huhu, sian dan tak sangka ada jugak orang yang mcm tu huhu

snow white said...

@dotblogspotdotkom entah la nak cakap macam mana...kalau suka cakap la suka...jng guna url kita kutuk2 orang kan..mai la berdepan... hahaha. mustahil suka..klu suka dia puji la... :-)

mimi said...

yer betuk guna nick name...tapi alamat url lain..
em..
sabar je la..
betul kata eika...taruk je link tu kompom klik punya tak yah la menyamar..
lagi pun tak susah klik..
ikut cara yg betul...org x marah
mimi banyak kali kene...
sabar je la..

Akak Ratu said...

eh eh bole ke buat camtu... suspen gak akak coz kenkdg akak pun terasa cam ada jer org guna url akak... coz kenkdg akak rasa blog yg akak suka baca tetiba jer dah private and tak invite... tp akak rasa mungkin perasaan akak jer... rupa2nya betul ek... tp camana dorang bole dpt password kita... konpius la akak

snow white said...

@mimiSABAR....yap itu jalan yang terbaik.. :-)

snow white said...

@Akak Ratu jika orang nak kenakan kita bila2 masa jer boleh.. diaorg pergi kat shoutbox org letak nama kita dan bubuh link kita...yg tu tak perlukan password.. kalau tak caya cuba akak buat...hehehe..tp jng salah guna pulak..

Faheem Jr said...

ishhh..ada jugak baca mesej SW ari tu kat blog aie...tak baik betul la orang yang buat ni...adessss...tak selamat betul...

sarah shafie said...

ish..truknya..ade jgk yg buat mcm tu..

snow white said...

@Faheem Jr memang tak selamat..bahaya betol kan.. so berhati-hatilah kita BW...kekadang kita tak tahu org marah kat kita..hehe

snow white said...

@sarah shafie ada kak...nasib baik tuan blog tu tak marah2 SW...nasib baik dia dtg ke blog sw n then tnya..pasal apa..SW heran jugak..pasal apa tetiba jer..huhu.. so berhati2 lah kita.. :)

cikTAM said...

sabar le SW..
manusia nie mcm2 ragamnye..
dlu cikTAM smpai delete blog..
sbb prangai org yg bkn2 nie..

~Blabberina~ said...

perasan gak u ask darkbatman aritu..rupa2nya psl ni ek..adoi laa,nyampah tul org buat psl dlm blogging nih

snow white said...

@~Blabberina~ alamak..kamu perasaan ke?? apa anggapan kamu kat snow white time tu??? hehehe...teruk kan.

snow white said...

@cikTAM sampai mcm tuh...teruknya..kesian gak kat kamu.. BW nie perlu kesabaran gak kan..hehe

-telordibasuh- said...

hehe..ala name pon show white so sure ramai dengki hee..so abaikan je...

nuriz said...

oo ni mcm taktik kotor nak menjatuhkan sesorang cara cepat le ni, nasihat kpd semua, kalau ada org kutuk2 kena siasat dulu takut jd teraniaya cam SW ni.

snow white said...

@-telordibasuh- ada apa pada nama?? kenapa dengan snow white?? kalau macam tu...snow white kena tukar nama pakai black white nie...hehehe :-)

snow white said...

@nuriz tektik yang teramat kotor....malu sw diperlakukan mcm nie...hehe, seolah2 mintak simpati la pulak. so berhati2 lah kita semua.. :-)

belalang hijau said...

jahat dan tiada hati dan perut dan telinga betul org yg buat snow white mcm tuh...

aritu ade sorg blogger tuh buat mcm nih gak. sound org sedap2. pastu bila klik url dia terus masuk ke web lucah...

mmg s**l la org mcm tuh...

snow white said...

@belalang hijau alamak..sabar..sabar... belalang... biarkan diaorg. memang la rasa nak marah..tp bila di fikir-fikir balik..diaorg tu yg bodoh..kita yang cerdik nie sabar jer la.. kalau di layan dengan kita2 bodo..kan?? hehehe :-) (dlm hati tersangat la nk marah)

snow white said...

@padin snow white lagi tak sangka... snow white takut orang label snow white nie tak ada maruah bila cakap kat orang macam tu.. sedih rasa..huhuhu

NaNaJoe said...

org hati busk ni mmg bersepah2...
yg penting org yg kenal kita
mereka yg akn taw nak nilai semua tu btol atau x.. :)

snow white said...

@NaNaJoe Betol tu nana... :-) Snow White buat entri nie bkn nak marah2 tp sekadar nak kongsi supaya kita semua berhati2.. kita tak sedar pun org buat mcm nie kat kita... :-)

Tn.Punya said...

la..sampai macm tu sekali.. tulah salah satu keburukan chat box tu.. kekadang orang guna url kita untuk send msg bukan2 ni.. banyakkan sabarlah..jgn dilayan sangat orang2 gila deket luar tu..

RON said...

tu la..Ron pun ada terbaca kat cbox darkbatman..huhu..sabar je la snow white..Allah saja yg akan balas perbuatan mereka..

tapi tak heran la, dalam citer kartun Snow White tu pun banyak orang dengki dgn Snow White pe..hehe :p

xkenalmakexchenta.blogspot.com said...

lepaskan jer...

blog kite..

jgbn pedulikan org..

snow white said...

@RON ooppsss...ada terbaca jugak ke?? ingatkan tak ada org perasan..huhuh. nape ek?? dosa tau dengki2 sama olang..hehehe

snow white said...

@Tn.Punya ada jugak org gila dlm chatbox kan..tak sangka la pulak...hehe

snow white said...

@xkenalmakexchenta.blogspot.com dah lama dah SW lepaskan dia..lagipun SW bukan tahu pun sapa yang buat kerja tu..so biarlah dia dengan cara dia..kita dengan cara kita..kan??

ApekxHensem™ said...

sabar sw..hehe xbek tai smpe F*** kat olang hehe...

snow white said...

@ApekxHensem™ sebab sabar lah snow white tak marah...hehehe. klu snow white marah mesti entri ni berunsurkan maki hamun..kan. SABAR..itu yg blh buat.. tak baik betoi kan cakap macam tu??

Faizal.Punye. said...

erm. kalo ak ak biar je. kalo org tengking, marah, ak ckp je, ak x wat statement tu. nk caya atau x, terpulang.

ellis suriyani said...

ehem..ellis datang lepaskan rindu.. :D

snow white said...

@ellis suriyani wah ellis..lamanya tak datang ke blog akak. menghilang ke mana?? busy ke??

snow white said...

@Faizal.Punye. masalahnya orang dah cop kita perangai tak elok..mau ka mcm tu?? janji aku tak tuduh sapa2... aku cuma nak berkongsi agar orang lain berhati2...

ecah said...

sbr k snow white..maybe dia sukekan name snow white gak kot..tp org yg pkai nick 'snow white' x perlu la nak wat ayat x patot..

TTT said...

cian sw
sabar k
TTT pun byk kene
kdg2 org dengki
chaiyok3!!!

padin said...

ahah, aku tertarik dengan ayat yg ko reply tu.. "usah dilayan diorang yang bodoh tu, kang kita yang cerdik ni jadi bodoh sekali.." aku setuju.. yang penting, jangan gelapkan akal fikiran kita.. jangan mudah melatah hehe,

snow white said...

@ecahtu laa pasal... seumur hidup snow white..snow white tak penah cakap kat org mcm tu...nk dngar pun malu..apatah lagi nak sebut... huhu

snow white said...

@TTT yap SABAR....kan?? hehehe

snow white said...

@padin yap..100% snow sokong ko padin.. hehehe.. jika dilayan kita lagi bodoh..kan2??...huhu

Uruchimaru @ kf said...

slm slmt snow white..!
sabar..pasti ade sstu disebaliknye..

Wanzie said...

sabar SW .... buat cara SW macam biasa....

Milofloat said...

mana boleh buat mcm tu..x patut...keji btul sape yg buat tuu... kalau awk ade musuh x tau la..hahha

RON said...

apa kata darkbatman dlm isu ni? hehe

hani said...

sabar je la sw...tak semua org suka kat kita..ada yg iri hati tu...

snow white said...

@Uruchimaru @ kf yap...sabar.. maybe ada hikmahnya kan.. :)

snow white said...

@Wanzie hehehe..snow white tetap snow white... :-)

snow white said...

@Milofloat milo..setahu snow white...snow white tak pernah nak bermusuh dengan sesiapa.. snow white tak pernah ckp yang bukan2 pasal orang..tapi entah lah..nape org snggup buat cam tu.. nasib badan... :-(

snow white said...

@RON itu yang peliknya.. bila snow white mintak dartbatman cek ip adress dia..dartbatman buat tak tau jer..tp kan..seolah2 dia tak caya la pulak yang bukan snow white buat..entah la..berani kerana benar :-)

snow white said...

@hanibetul tu hani..tak semua org suka kat kita kan... dan kita jugak tak boleh puaskan hati semua orang..huhuhu :-(

akmar waldorf said...

saba ea snow white. bese la tu, bkn sume org suka kita. rmbut sama hitam, hati lain2. saba tau. senyum ckit? :)

snow white said...

@akmar waldorf tak rambut sekarang pun macam2 colour..hati apatah lagi kan..hehehe :-) senyum sokmo..

seribahasa said...

di alam bloger ini memang banyak perkara yang kadang kita tak jangkankan akan berlaku.

tapi yang paling hina ialah mengunakan url orang lain untuk tujuan tertentu yang kadang boleh menimbulkan salah faham kepada pihak yang lain.

perkara ini bukan sekali terjadi tapi dah berkali-kali. mungkin sudah sampai waktunya tindakan undang2 atau saman di kenakan keatas mereka2 yang tak bertanggungjawab ini.

peraturan multimedia di malaysia seharusnya melibatkan orang-orang seperti ini demi melindungi kepentingan bloger yang lain.

snow white said...

@seribahasa yap betol tu..snow white sokong.. tak baik tau guna-gunakan URL org untuk tujuan yang tak betol..dan boleh menyebabkan salah faham.. huhuhu

budak hitam said...

kesiannye SW.. tp skrg ni da byk pnyalahgunaan url tu.. blogger2 skrg kena semakin bhati2..

hans said...

wah
guna url kita den maki2 orang?
gila la
sapa la jahanam tu wat macam tu?
den plak cuak
kang ada orang aniaya den macam tu
minta2 Allah lindungi kita semua

Episod Ke-25 ADKDA Boleh Dilayari Di http://hanspunyablog.blogspot.com/2010/06/antara-dia-kau-dan-aku-episod-25.html

Captain said...

Salam snowhite,

Sabar ya dengan mereka yg buat snowhite marah...Nabi saw pun ada musuh. Inikan snowhite yg cantik pulak mesti ramai yg jeles dan irihati.. ingat pesan capt..

snow white said...

@budak hitam tu la pasal.. huhu

snow white said...

@hans sapa yang terkena pasti marah kan.. macam tu jugak la yang snow white rasa.. tapi nak marah..nak marah sapa.. so kita yang cerdik nie jangan cepat melatah ok..hehehe.. (buat2 cool pulak..dlm hati tak sangga nk marah)hahahaha

snow white said...

@Captain mana ada cantik pun captain...dan snow white tak nak marah2..dan snow white jugak bukan cari populariti murahan..(hehe ayat mcm artis la pulak)..snow white buat entri ni supaya kita semua berhati2 dengan org macam tu yg salah guna url kita..hehehe snow white cool jer.. :)

ASSOYFINGER67 said...

salam..syabas cik SW...u handling perkara nie dgn baik dan gentle...Im proud on u!!!

ZilaJai said...

alah...buat xtau jer la dik...org camtu mmg dh ilang akai! jom blk kg jom!! alamak...mcm la akak hang ni blh blk...uwaaaaa!!!!!

snow white said...

Assoyfingger : tq so much... adakalanya kita di ats adakalanya kita dibawah..kan?? so jng cepat melatah...hehehe

zilajai : k.la jngan sedih2..insyaallah kita semua boleh balik kot... kalu jadi kita balik sama2..yeaaaa..seronoknya balik kg..

Post a Comment