Snow White...

Assalamualaikum semua pada kawan-kawan yang sudi datang jenguk Snow White kat sini. Terima kasih banyak-banyak kerana sudi jenguk orang kat sini.. Dan orang kat sini mintak maaf bebanyak kat orang disana- disana ek..sebab dalam masa seminggu nie Snow White tak sempat nak Blogwalking dan jalan-jalan kat rumah korang.. Minta maaf sesangat.. Blog pun Snow White tak dan nak update. Busy mengalahkan PM...hahaha..

Ermmmmm...nak blogwalking nie pun kita perlukan mood jugak kan.. dah la sibuk memanjang..mood pulak hilang..balik kampung jumpa pak mod kot.. hehehe. Snow White sibuk dengan tugas...sibuk dengan masalah..sibuk dengan macam-macam lah..hehehe..kekadang tu menyibuk kan diri.. hari nie baru ada mood sikit nak menulis..tu pun kerja masih banyak belum di bereskan. ermmm..nampaknya kena siapkan kerja dulu.. malam nie Snow White nak blogwalking puas-puas.. hehehe..tunggu kedatangan Snow White kat rumah korang ek...Jangan lupa buat-buat air tu..oppsss..bos dah panggil. ok bye..

27 comments:

LaNuNsepet said...

he3..

takper.. pelan2..
blog n mood kena seiring chewah..
lanun pun kdg2 laptop tgl kan gtu jar..
nak blogwalking.. hmm.. badan penat...
so takperlah.. sori kawan2..
Lanun jalan mana dekat2 ja la..
mana mana yg dah bookmark
xpun yg dtg singgah blog lanun..

rajin kirenyer SW ni, tgk header dah tukar lagi tu???

snow white said...

@LaNuNsepet betol tu. mood dan blog kena seiring dan sejalan..hehehe, rajin apa nyer..sebab malas lah header tu buruk semacam..hahaha, terpaksalah buat rajin... :-)

Ummi Hanie said...

hi Snowwhite..

hee..tingat kecik2 dulu sepupu boy tu panggil kite snow white gak.. :p

aah nk kena ada mood baru leh blogwalking dgn jayanye

Dashing Days said...

xpe la snow white..kamu buat dlu mane yg penting..kite orang paham hehehe

snow white said...

@Ummi Hanie nie pun gara-gara kawan panggil masa kolej dulu-dulu..hehehe..

snow white said...

@Dashing Days sekurang-kurangnya korang faham la jugak.. toche2... hehehe :-)

ApekxHensem™ said...

hehe xpe2..apek tggu...;)

zulkbo said...

salam..
i know what u did last week
hu hu hu..la la la..

snow white said...

@zulkbo apa ek?? snow tak tahu pun..hehehe. citer sikit apa yang kamu tahu.. huhuhu :-)

Ibu faheem said...

betul..blogwalking memerlukan mood.. :) pernah jugak cikmin BW kat beberapa blog tanpa tinggal jejak pun..sebab mood membaca ada tapi mood nak komen pulak takde..semuanya berkaitan dengan mood la kiranya ni... :)

etam grecek said...

salam kenal putri salju

~ar!eyko san~ said...

btl2...nk BW kne ade mood..
huhu..btw pic tu sgt cntk =))

E said...

owh snow white. sy x ada antidote untuk poisoned apple yg kamu dah termakan tu :P

uncle said...

uncle kalau sungguh2 sibuk mmg mood macam awan dok mendung berarak lalu.. sedikit sebanyak akan merencatkan otak utk memerah idea utk berblog atapah lagi nak megomen atau nak buat entry. pastikan diri anda diseliputi hari yang meriang-riakan. tapi kalau mood sedih pasal kucing mati, clash dengan balak atai cikaro! takkan nak berseronok pulak betul tak? rilek and take ur time..tak lari blog dikejar..

SheY PuLL said...

BOS...ade org x buat kije..dia berbloging..:P

mahira oya said...

thanks for coming..coming lagi ek..hehe

Ringgo said...

Bos pon BW juga ke..

snow white said...

@etam grecek salam kenal dari snow white jugak..hehe

snow white said...

@~ar!eyko san~ hehehe..toche2..

snow white said...

@E alamak..tak ada ke?? takpa2 snow white pengsan jer...huhuhu

snow white said...

@uncle hahaha..betul2. perlukan masa jugak tau nak cari mood..huhu

snow white said...

@SheY PuLL ssssyyyyyhhhhh..nanti bos i dengar..hahaha

snow white said...

@mahira oya ok.. beres..

snow white said...

@Ringgo tak..bos i layan Facebook jer..hahaha

RON said...

kalau blogwalking kena seiring sejalan..kalau blogjogging kena seiring sejogging..hehe

APAN said...

dtg tempat sy sekali la gitu...
huhu...

hans said...

yups
nanti ada mood blogwalking puas2

Post a Comment