Adik Aku Kawin...


Rombongan pihak lelaki sampai....

Makan Beradap Pengantin....sempat lagi posing

Yang nie pulak..makan beradap adik n kakak..hahaha...

Rombongan dari pihak lelaki.... berat tau hantaran yang aku pegang tu..dah la kena jalan kaki sikit punya jauh...tp aku tengok my sis kat sebelah tu rileks jer..

sempat lagi posing sebelum berangkat ke rumah pengantin perempuan...

posing bersama pengantin.. buat adikku.. "Selamat Pengantin Baru".. semoga kalian kekal ke akhir hayat.

Berat ke kak hantaran tu..?? sabar2 dah nak sampai dah tu..hehehe

Maaf jika blog aku kali nie penuh dengan gambar-gambar yang kurang menarik.. sebenarnya aku masih belum sempat untuk menulis kerana urusan kerjaku belum selesai lagi... sibuk memanjang.. kali nie aku nak kongsikan dengan korang pic adik aku... walaupun aku tak sempat untuk menulis dan blogwalking.. sekurang2nya aku ada masa 10 minit untuk update blog nie..hahahaha... bila masa 10 minit..pic nie lah yang sempat aku upload..hahaha.. apapun aku rindu sangat nak blogwalking n rindu kat korang semua.. thanks kepada korang semua kerana sudi jugak jenguk2 blog aku nie... oklah masa 10 minit tu dah abis..aku perlu sambung kerja ku... bye..jumpa lagi.

13 comments:

hentakbelipat said...

wahh..say congratz dkt adik ok!!

snow white said...

hentakbelpat : tq so much..

AngahSayang2314 said...

wah.. sempat lagi ye.. apa2 pun tahniah cakap kat adik

Akak Ratu said...

congrats to your sis... adiknya pun lawa cam kakaknya ;-)

ASSOYFINGER67 said...

Tahniah dapat adik ipaq

azzaniey said...

tq semua... :-)

Cikidong said...

cantiknya kakak dia... :D

zulkbo said...

salam...
adik dah kahwin
kakaknya bila lagi
ramai yang sudi..he he

zulkbo said...

pengantin tu yang mana satu adiknya..yang lelaki ke perempuan?

Penulis Seni said...

yang kakaknya bila lagi??

snow white said...

cikidong : tak ada cantiknya..biasa aja..hehehe. apapun tq.

zulkbo: soalan cepu emas nie..hahaha... adak saya yang lelaki laa.. yg ppuan tu adik ipar ..hehehe

Penulis Seni : :-)

ummiross said...

comelnya pasangan pengantin ni
bagai pinang di belah dua...
Semoga berbahgia ke akhir hayat

snow white said...

ummiross : amin.... :-)

Post a Comment