ToK aKu YaNg RoCk...


hah....klu korang nak kenal..nie la tok aku yg sebelah mama...tok yang lelaki dah lama meninggal kan kami. tinggallah tok aku yang sorang nie. bila suaminya dah tak ada dia semakin rock...hehehehe...tak adalah. korang jng lah pecaya, aku lawak jer. ermmmm..ni semua kerja adik aku. disebabkan dia punya kerja...semua org gelakkan tok aku bila tengok pic ni...aku pun rasa nak tergelak hahahahaha...sakit perut2. bukan apa rasa cam tak caya tok aku blh posing mcm ni... masa ni kami semua tengah kalut duk masak sb ada kenduri kesyukuran...tapi diaorg semua nie..sempat lagi pekena tok aku... yg syoknya tok aku sendiri pun tak tengok lagi pic nie...klu dia tahu mampus aku siap siar dlm blog... maafkan cucu yea tok.. hehehehe....sebenarnya kami semua sygkan tok.. layannn.....

8 comments:

Iznie said...

hhehe...

sporting jep wat peace... cool!! :)

comey jep....

tuan rumah said...

hehehehe.. ;-)

BaDBoY said...

rock beb...

NICK IRFAN said...

hehehe lawak la... adoi spoting giler la atok awk.ni... sian korg atok korg ek??? hehehe ape2 pun atok mmg rockkkk!!!!!!

snow white said...

atok kami memang sporting..

highcarl said...

yeah~ tok memang spoting abis la. Leb u tok. Huhu

Singgah~

papabear said...

hehe... caya la your grandma...:))

CiK EdiToR said...

free our mind, my friend..buangkan dari pemikiran anda, rock dgn menunjukkan simbol peace dan tgn sbg gaya rock. tu simbol illuminati/yahudi..

blog holywar-efairy telah didelete..
nsib ada gak yg copy artikel ni korang leh tgk kt sini http://penainsan.blogspot.com/2009/12/secret-sign-peace-symbol.html

Post a Comment