TAHNIAH To My Friends...

..::: Tengku Amalina n Snow White ::..
Salam satu Malaysia....
Waahhh..agak lama  SW tak update blog kan... hehehe. SW agak busy sikit.. nie pun curi masa kerja jap untuk update blog...hehehe... kali nie SW nak kongsikan dengan korang hari bahagia buat Kawan SW.... eh..eh..lupa, first sekali SW nak ucapkan "SeLaMaT BeRtUnAnG"....Tahniah ek...semoga berkekalan sehingga ke jinjang pelamin.. nie lah kawan SW yang satu ofis.. kalau Korang nak tahu,kawan SW nie kembar... adiknya masih single mingel lagi...semua orang tanya bila pulak si adik nak bertunang??? haaaa..yang tu biarlah empunya diri yang jawap..hehehe... adik dan kakak nie..kerja satu ofis dengan SW...mula2 diaorg masuk kerja, kami selalu bertukar yang mana satu kakak dan yang mana satu adik..muka sama jer...hahaha..kalau tak caya cuba korang tengok...
..::Tengku Amanina n Tengku Amalina::..
Sama kan muka diaorg berdua...buka setakat muka jer sama, suara pun sama...hahaha, confius betol.. tapi bila dah hari2 tengok, barulah SW boleh bezakan mana satu kakak dan adik..apapun TAHNIAH sekali lagi buat kakak 'Tengku Amalina'....dan buat adik 'Tengku Amanina'... cepat-cepat la cari calonnya.. nanti kenduri boleh la buat sekali ngan kakak....hehehe..

10 comments:

zulkbo said...

salam..
tahniah buat Ina
moga pertunangan mu berakhir
dengan ikatan ijab qabul..buat SW
bila lagi?ada yang tunggu ni?LA LA LA..

BaDBoYs said...

Tahniah buat akak(ina), adik(nana) bila lagi....heee

xkenalmakexchenta.blogspot.com said...

tahniah...
ader jodoh ta kemaner...
t jnan ttukar laky da ar...

snow white said...

@zulkbo thanks...bg pihak kawan.. hahaha, sapa ek yg duk tunggu tu...sila perkenalkan diri...hehehe :-)

snow white said...

@BaDBoYs adik tu..tunggu org masuk mintak la..hehehe.. tak kan perigi nak cari timba kan...:-)

snow white said...

@xkenalmakexchenta.blogspot.com betol tu... ada jodoh..ada la kan... mintak2 tu tak tertukar laa... hahaha:-)

AngahSayang2314 said...

snow bila lagi hehehe

mie said...

waa..muka mmg saling x tumpah la..mula2 tgk gmbr sblom baca..ingtkn guna special effetc ke ape..haha.. =)

emm..dh komen nie..sy de nk promosikan blog baru sy nie..nk tukar2 banner x?
kalo nk, tglkn komen kat blog ni ye..
http://grab-opportunity.blogspot.com/

zulkbo said...

Salam ramadhan
dari saya buat
anda sekeluarga
moga mendapat keampunan
dan keberkatan dari-Nya
di bulan penuh rahmat ini

araaz - www.araaz-man.blogspot.com said...

Usha sana, usha sini, banner snow sudah dicurik, jgn lupa curik banner araaz yerk.hee
http://araaz-man.blogspot.com

Post a Comment